Jobdatabasen

Jobdatabasen

Jobdatabasen er et forum hvor alle FEJ’s medlemmer kan informere om studierelevante jobs.

____________________________________________________________________________

Bliv konsulent i Corporate Tax

Tør du drømme om muligheder? Det gør vi.

 

Bliv en del af Tax i PwC

PwC’s Corporate TAX er Danmarks førende skatteafdeling med solide kompetencer inden for skatteretten på nationalt og internationalt plan.

Vi yder professionel skatterådgivning med fokus på mellemstore og store virksomheder nationalt og internationalt. Vores opgaver omfatter blandt andet udarbejdelse af analyser og notater om dansk og international selskabsskatteret, rådgivning om omstruktureringer, køb og salg af virksomheder/aktiver, herunder foretagelse af, due diligence samt international skattestrukturering og optimering, samt udarbejdelse eller gennemgang af vores kunders selvangivelser og andre skatteopgørelser.

Du vil primært være beskæftiget i en afdeling, som er de førende danske rådgivere til Shipping, Luftfarts og Olie branchen. Du vil skulle yde rådgivning indenfor emner som Selskabsskat, Tonnageskat, Kulbrinteskat, omstruktureringer, investment planning, køb og salg af virksomheder, international tax planning, mv.

Vi er et stærkt og fortrinsvist ungt team, med et omfattende internationalt netværk, der er specialiseret i skatteret og selskabsret. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort medansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Du vil deltage i kundemøder og skulle begå dig tæt på beslutningstagerne hos vores kunder nationalt og internationalt. Hos PwC kan du forvente en stejl indlæringskurve med fokus på din karriere.

 

Vores krav er lige så store som dine

Du har en universitetsuddannelse i enten jura eller økonomi som f.eks. cand. jur., cand. merc. jur eller cand. merc. aud., gerne kombineret med et studierelevant job. Vi forventer, at du er ambitiøs og blandt de dygtigste på din årgang. Du er analytisk, dynamisk, ansvarsbevidst, resultatorienteret, fagligt velfunderet, har styr på tal, god til at samarbejde og til at kommunikere. Du skal være interesseret i at arbejde i et miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og stramme deadlines. Du skal således brænde for en karriere som konsulent inden for skatterådgivning, og du skal være stærk i relations skabelse og forstå at omsætte teori til praksis.

Du er nyuddannet eller med 1-3 års erfaring.

 

Sådan ansøger du

Du søger via nedenstående link, hvor du uploader cv, ansøgning og dine karakterer.

 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.700 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 195.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2015 
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Koch Vinther 
Telefon: 3945 9457 

 

 

Se også http://pwcdk.easycruit.com/vacancy/1417154/2874?iso=dk